Webwinkel Wehkamp.nl

Webwinkel Wehkamp.nl is het bekendste online warenhuis in Nederland.
Niet alleen hebben ze veel leuke artikelen de prijs is ook erg goed.
Op onze pagina's vind u de laatste kortingscodes en aanbiedingen.

kortingscode Wehkamp

Toon alle Wehkamp kortingscodes en korting


woensdag 20 maart 2013

Nieuwe mode met korting bij Wehkamp

De lente is begonnen en Wehkamp pakt uit met korting op mode. Veel items zijn nu te koop via de wehkamp webwinkel met erg veel korting.

Jassen en kinderkleding met korting
Op heel veel jassen en blazers van topontwerpers krijgt u nu 15% korting, dit geld ook voor de C&A en Miss Etam jassen. Het nieuwe seizoen brengt weer heel veel leuke nieuwe trends en frisse nieuwe kleuren mee. Iets wat helemaal in is deze zomer zijn de kleuren. Veel pastel kleuren en frisse kleuren zijn helemaal in deze lente en zomer. We krijgen een kleur explosie. Ook voor de broeken van heren en dames geld dat kleur helemaal in is.

Natuurlijk zijn er nog meer trends die helemaal in zijn zoals de prints en de metallic look. Nu krijgt u bij Wehkamp niet alleen op de jassen korting maar ook op laarzen en boots krijgt u nu een leuke korting. Bij het gedeelte WE fashion krijgt u zelfs 15% korting op blazers. Bij de Hunkemoller collectie krijgt u nu de 3e bh gratis! Voor de kinderkleding geld dat u ook hier ook op de mooiste jassen 15% korting krijgt. Ook hier geld dat de leukste kleuren in de mode zijn. Dus veel frisse kleuren komend seizoen. Bij het WE Fashion gedeelte krijgt u 50% korting op het 2e item en bij de C&A broeken en jassen kunt u al jeans kopen voor 8.90.

Heel veel korting bij Wehkamp
Natuurlijk zijn er deze maand ook nog heel veel andere leuke acties waar u veel korting krijgt. Zo krijgt u 15% korting op 2- en 3-zitsbanken, 20% korting op buffet & vitrinekasten, 15% korting op hoeslakens en u krijgt 2e halve prijs koud & traagschuimmatras. Ook krijgt u 40% korting op black boxspring. Al met al een goede tijd om eens op de wehkamp website te kijken en te profiteren van de korting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten