Webwinkel Wehkamp.nl

Webwinkel Wehkamp.nl is het bekendste online warenhuis in Nederland.
Niet alleen hebben ze veel leuke artikelen de prijs is ook erg goed.
Op onze pagina's vind u de laatste kortingscodes en aanbiedingen.

kortingscode Wehkamp

Toon alle Wehkamp kortingscodes en korting


zondag 10 maart 2013

Wehkamp verkoopt nu ook koptelefoons!

In de jaren 80 werden de walkman en diskman geïntroduceerd? De meeste mensen vonden de bijgeleverde koptelefoons storend en daarom werden deze al snel vervangen voor kleine oortjes. Maar nu is de koptelefoon weer helemaal in het is zelf de trend van het moment. De trend is komen overwaaien uit de hiphop scene in Amerika en nu al niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. De hiphoppers zijn begonnen met het dragen van grote koptelefoons in combinatie met hun outfit. Natuurlijk is de trend overgewaaid naar Nederland.
Kleur koptelefoon is erg belangrijk
De kleur is over het algemeen de bepalende factor bij het aanschaffen van een hoofdtelefoon. De kwaliteit is in mindere mate belangrijk. Je laat zien welke stijl je hebt door de hoofdtelefoon die je draagt. De jongeren dragen hem de gehele dag om hun nek of over hun muts, hiermee maken ze een fashion statement.
Populaire merken hebben een ruim assortiment
Er zijn natuurlijk een heleboel merken te koop en de meeste spelen goed in op de trend. Een van de bekende merken is het Zweedse merk Wesc welke een collectie heeft met geweldig mooie kleuren. Een populair merk dat vooral bij de jeugd erg gewild is is het met Beats van Dr. Dre Naast een geweldig leuk uiterlijk zijn deze hoofdtelefoons ook erg functioneel doordat al het overbodige geluit wordt verwijderd om optimaal te genieten van je muziek. Er zijn zelfs modellen waar een microfoon inzit zodat je handsfree kunt bellen. Een hoofdtelefoon hoeft echt niet saai te zijn, dat bewijst het merk House of Marley met de vele details en extra’s, een mooie design met een uitstekende kwaliteit.

Ruime keuze bij Wehkamp.nl
Dus de conclusie is de grote hoofdtelefoon is weer helemaal hip, meer als modeobject dan geluidsdrager! Bij Wehkamp hebben de een enorme keuze van diverse verschillende modellen. Neem een kijkje en kies de hoofdtelefoon die bij jouw outfit past!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten