Webwinkel Wehkamp.nl

Webwinkel Wehkamp.nl is het bekendste online warenhuis in Nederland.
Niet alleen hebben ze veel leuke artikelen de prijs is ook erg goed.
Op onze pagina's vind u de laatste kortingscodes en aanbiedingen.

kortingscode Wehkamp

Toon alle Wehkamp kortingscodes en korting


dinsdag 26 maart 2013

Extra korting Wehkamp tijdens pasen

korting WehkampDit weekend is het pasen en tijdens de pasen heeft Wehkamp weer heel veel geweldige acties voor haar klanten.

Speciale paasactie met veel Wehkamp korting
De speciale paasactie is 15% korting op alles in de categorie huis en tuin. U kunt nu lekker veel besparen op een nieuwe bank of loungemeubel of misschien een nieuwe poef? Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje nemen in de Sale afdeling waar extra veel korting beschikbaar is op heel veel geweldige artikelen.

Tal van acties bij Wehkamp
Wehkamp.nl heeft natuurlijk ook nog heel veel andere leuke acties. Zo krijgt u nu bij aankoop van 3 stuks bh's van het merk Hunkemoller de 3e BH gratis. Er is nog steeds een actie op de wintersportartikelen waarbij u 60% korting krijgt op veel wintersportartikelen. Een andere geweldig leuke aanbieding die op dit moment geldig is geld bij de aankoop van een Samsung laptop, daar krijgt u dan gratis een laserprinter bij of 50 Euro cashback. Nu is er ook weer extra veel korting op een maandbox van Pampers. Hier krijgt u ook extra veel korting op. Bij het gedeelte mode krijgt u nu extra veel korting op aanschaf van tal van producten. Natuurlijk is hier ook de easy sale nog aan de gang waarbij u al mode kunt kopen vanaf 5 euro, als dat niet lekker winkelen is!

Extra korting met balansrekening
Voor nog meer korting kunt u zich altijd aanmelden voor de balansrekening van Wehkamp waarbij u niet alleen gespreid kunt betalen maar u krijgt op veel artikelen nog eens extra veel korting. Wat ook erg leuk is bij het afsluiten van een balansrekening is dat u van Wehkamp ook nog eens mee kunt doen aan extra acties en soms zelfs een kortingscode krijgt opgestuurd. Al met al is het hoog tijd om te profiteren van de mega korting deals bij Wehkamp.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten